Onderstaande training wordt bij voldoende aanmeldingen (minimaal 4 deelnemers) aangeboden. De training wordt, indien mogelijk, ook individueel gegeven.

Doelgroep Training werkwoordspelling

Een training voor jongeren en volwassenen die er behoefte aan hebben de regels van werkwoordspelling weer eens op te frissen. Handig voor eigen gebruik, maar ook voor ouders en begeleiders van leerlingen uit het basis- en voortgezet onderwijs die zelf het kind willen helpen met het oefenen van de werkwoordspelling.

Doel Training werkwoordspelling voor volwassenen

Tijdens de training worden de verschillende werkwoordsvormen, die op mindmaps zijn weergegeven, besproken. Door het toepassen van de regels kunnen alle werkwoorden in korte tijd zonder problemen vervoegd worden. Ouders kunnen na afloop aan de hand van de mindmaps de informatie duidelijk aan hun zoon/dochter uitleggen en samen
oefenen.

Programma Training Werkwoordspelling

De training bestaat uit 2 bijeenkomsten van 2 uur. Per keer worden aan de hand van een mindmap twee werkwoordsvormen besproken (tegenwoordige tijd, verleden tijd, voltooide tijd en het bijvoeglijk gebruikt voltooid deelwoord). Aan het eind van de eerste les wordt er huiswerk meegegeven, zodat de lesstof thuis nog eens goed doorgeoefend kan worden.

Ook volwassenen kunnen deze training in groepsverband volgen. De training wordt op één dagdeel gegeven en duurt 2,5 uur tot 3 uur, voor nadere informatie zie www.smile-coaching.nl.

Tarief

  • €100,- p.p.(in groepsverband, minimaal 4 deelnemers, leerlingen uit het basis- of voortgezet onderwijs)
  • €45,00/uur voor leerlingen uit het basis- of voortgezet onderwijs
  • €55,- p.p. (in groepsverband, minimaal 4 deelnemers, volwassenen)
  • €62,50/uur voor volwassenen

Neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie over training werkwoordspelling.